Walk Of Fame

Met Mercedes V-Class

U wordt opgehaald met Mercedes V-Class (max. 6 pers) voor 4-gangen maandmenu in restaurant “De Kroon” of “De Hoge Boom”. Deze keuze menu is voorzien met wijnen (rood & wit 1/2 liter per persoon) en water + koffie of thee na het dessert. Nadien wordt U natuurlijk veilig thuis terug afgezet met de Mercedes V-Class.

2 Personen: 115 € per persoon*
Vanaf 4 Personen: 95 € per persoon*

Bij de service is inbegrepen binnen een straal van 10 km rond “De Kroon” of “De Hoge Boom” en op één adres. 
Een extra ophaaladres kan aan 10 € per adres.

 

* Natuurlijk gaan we verder maar dan wel met een supplement voor de extra kilometers. Kinderen onder de 12 jaar komen gratis mee met de Mercedes en kunnen in het restaurant van de pagadderkaart kiezen.

Of

Met Superstretch Limo

U wordt opgehaald met Superstretch Limo (max. 8 pers) voor 4-gangen maandmenu in restaurant “De Kroon” of “De Hoge Boom”. Deze keuze menu is voorzien met wijnen (rood & wit 1/2 liter per persoon) en water + koffie of thee na het dessert. Nadien wordt U natuurlijk veilig thuis terug afgezet met de limousine.

2 Personen: 130 € per persoon*
Vanaf 4 Personen: 110 € per persoon*

Bij de limousineservice is inbegrepen binnen een straal van 10 km rond “De Kroon” of “De Hoge Boom” en op één adres. 
Een extra ophaaladres kan aan 20 € per adres.

 

* Natuurlijk gaan we verder maar dan wel met een supplement voor de extra kilometers. Kinderen onder de 12 jaar komen gratis mee met de limo en kunnen in het restaurant van de pagadderkaart kiezen.